Retourneren

Toch niet tevreden? Geen probleem!
U kunt uw klok eenvoudig en gratis retourneren binnen 30 dagen na aankoop.

Voorwaarden retourneren:

  • U dient uw retourverzoek binnen 30 dagen na aankoop aan ons kenbaar te maken door het retourformulier in te vullen. Hierna heeft u nog maximaal 14 dagen om het pakket daadwerkelijk retour te sturen. 

  • Indien gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

    Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  • Gepersonaliseerde producten (die voorzien zijn van een eigen tekst of logo) kunnen niet worden geretourneerd.

Stappenplan retourneren:

  1. Vul het retourformulier op onze site in en verstuur deze.
  2. U ontvangt van ons via e-mail een Post-NL verzendlabel.
  3. Pak de klok met bijbehorende oplader en A-pootjes bij voorkeur in de originele verpakking in. Doe dit op een dergelijke wijze dat de klok tijdens de verzending niet kan beschadigen.
  4. Lever het pakket met het Post-NL verzendlabel in bij een Post-NL punt. Doe dit binnen 14 dagen nadat u de retournering aan ons kenbaar heeft gemaakt. 
  5. Zodra wij het pakket ontvangen hebben, storten wij zo spoedig mogelijk, echter altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending, het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op de rekening waarmee de initiële bestelling betaald is. 

Retourformulier